Ondernemen

Als het gaat om ondernemen en bedrijven is er natuurlijk altijd wel iets nieuws te melden. In ons ondernemen nieuws overzicht kun je dan ook altijd de laatste nieuwtjes vinden rondom directeuren en directrices van grote bedrijven. Daarnaast vind je regelmatig ondernemen nieuws terug wat te maken heeft met innovaties op de markt en gaan we in op kansen die zich op de markt voor doen voor ondernemers zoals jij en ik. Verder is het natuurlijk leuk om tips te krijgen hoe je om kunt gaan met bepaalde zaken op jouw werkvloer en zijn praktische zaken om jouw bedrijfsstructuur nog beter te laten verlopen ook altijd handig. Door op onze nieuwsberichten te klikken krijg je gelijk het bericht van jouw keuze te zien en kun je jezelf helemaal bijlezen. Bovendien kun je op onze site ook eenvoudig schakelen naar andere nieuwtjes zodat je zeker te weten niets meer zal moeten missen.

Lees bij ons het beste ondernemen nieuws

Wil jij ook dag en nacht op de hoogte kunnen blijven van het laatste en beste nieuws op het gebied van ondernemen? Blijf ons dan zeker volgen, want wij zorgen ervoor dat ons nieuws overzicht altijd up to date is en blijft. Zowel online via je computer als via een mobiel apparaat kun je ons nieuws overal waar je maar wilt lezen. Je hebt immers ook met een smartphone of tablet een uitstekende mogelijkheid om toegang te krijgen tot onze nieuwsitems en deze te lezen. Het enige waar jij voor moet zorgen is dat je met internet verbonden bent en als dat het geval is kun je alle ondernemingsnieuwtjes direct op onze site terugvinden!

 • Coucke stapt gedeeltelijk uit kapitaal Crescent
  on February 9, 2023 at 10:31 am

  11:31 Marc Coucke heeft een deel van zijn belang in de beursgenoteerde technologiegroep Crescent verkocht. De dochter van Jan Callewaert wordt de tweede aandeelhouder.

 • Mistgordijn over Franse facturen Mithra
  on February 9, 2023 at 10:15 am

  11:15 Een Franse producent van farmaceutische bestanddelen klaagt dat Mithra zijn facturen niet betaalt. De Luikse specialist in vrouwengeneeskunde lijdt nieuwe reputatieschade.

 • SpaceX beteugelt gebruik Starlink-internet voor Oekraïense drones
  on February 9, 2023 at 9:42 am

  10:42 SpaceX legt het gebruik van zijn satellieten voor drones aan banden. Volgens operationeel directeur Gwynne Shotwell gebeurt dat om te voorkomen dat Oekraïne de Starlink-satellieten gebruikt om zijn dr...

 • Galapagos krijgt opdoffer in onderzoek naar ziekte van Crohn
  on February 9, 2023 at 8:57 am

  09:57 Galapagos trekt de stekker uit een fase 3-onderzoek voor het gebruik van filgotinib voor de behandeling van de ziekte van Crohn.

 • Raad van bestuur Shell aangeklaagd wegens gebrek aan klimaatambities
  on February 9, 2023 at 8:17 am

  09:17 Een groep institutionele beleggers daagt de raad van bestuur van de gas- en oliereus Shell voor de rechter. Door de klimaatinspanningen niet serieus te nemen, komen de bestuurders hun wettelijke verpl...

 • Fagron ziet beterschap in vlaggenschip Wichita
  on February 9, 2023 at 7:46 am

  08:46 Dankzij een resem overnames boekte Fagron, de beursgenoteerde specialist in apothekersbereidingen, een dubbelcijferige omzetgroei in 2022.

 • Barco trekt dividend op na herstel van coronapandemie
  on February 9, 2023 at 7:27 am

  08:27 Zowel de gezondheids- en entertainmentafdeling als de zakelijke tak van Barco lijken hersteld van de coronapandemie. De beeldvormingsgroep trekt het dividend met 10 procent op.

 • KBC verwent aandeelhouder na sterk 2022
  on February 9, 2023 at 7:02 am

  08:02 De bank- en verzekeringsgroep KBC belooft driekwart van de stevige jaarwinst naar de aandeelhouders te laten vloeien. Ze keert ook de Ierse meevaller voor de kapitaalbuffer uit.

 • Disney start besparingsronde met 7.000 ontslagen
  on February 8, 2023 at 11:48 pm

  00:48 De entertainmentreus Disney snijdt 5,5 miljard dollar in de kosten, ontslaat 7.000 mensen en gooit zijn interne organisatie dooreen. Daarmee reageert de uit pensioen teruggekeerde topman Bob Iger op d...

 • Ontwerper Nederlandse paspoorten in Belgische handen
  on February 8, 2023 at 11:15 pm

  00:15 De Brusselse investeerder M80 neemt het gerenommeerde Nederlandse designbureau Total Design over. Het is de jongste stap in de uitbouw van een Europese specialist in digitale transformatie.