Binnenland

Ben je op zoek naar het laatste nieuws in het binnenland van België? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres, want wij hebben het direct voor je beschikbaar. Het dagelijkse binnenlandse nieuws wordt hier continu in de gaten gehouden en geüpdatet voor jou. Op deze manier ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws in België. Steeds meer mensen vinden het belangrijk om het nieuws bij te houden en daarom zijn wij er ook voor jou. Je hoeft niet meer zelf op zoek te gaan, want alles vind je op deze pagina direct terug. Alles wordt daarbij vanzelfsprekend overzichtelijk weergegeven en je klikt gewoon eenvoudig het betreffende nieuwsbericht aan wat je wilt lezen. Daarmee open je vervolgens eenvoudig het gehele nieuws bericht. Eenvoudiger kunnen wij het je niet maken, maar je hoeft vanaf nu geen enkel bericht meer te missen.
 

Nieuws uit het binnenland

Voor het laatste nieuws uit het binnenland van België kun je maar beter deze pagina altijd in de gaten houden. Goed om te weten is bovendien dat je ook via je mobiele apparaat het laatste nieuws kunt volgen. Onze website is immers ook geschikt voor mobiele telefoons en tablets. Waar je ook bent, vanaf nu ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het binnenland van België. Zorg dat jij de tijd neemt om te zien hoe alles hier werkt qua nieuws berichten en dan kun jij alvast beginnen met lezen. Er is namelijk de hele dag door genoeg nieuws wat er wordt geplaatst dus houd jezelf goed op de hoogte.

 • Colruyt Group roept klanten op om opnieuw alleen te komen winkelen
  on October 21, 2020 at 4:34 pm

  Colruyt Group roept haar klanten op om in voedingswinkels opnieuw zo veel mogelijk alleen te komen winkelen. “We willen daarmee een stapje verder gaan dan de huidige maatregelen”, klinkt het woensdag bij Marc Hofman, COO Retail.

 • Elke 3 dagen raakt een uitverkocht Sportpaleis besmet en terwijl jij werkt sterven 11 mensen door het coronavirus: de cijfers in perspectief
  on October 21, 2020 at 4:30 pm

  De cijfers van het aantal besmettingen, hospitalisaties en overlijdens gaan nog steeds de foute kant uit. Sinds eind september stijgen de besmettingscijfers in ons land van het ene record naar het andere. Om de impact van de abstracte getallen glashelder weer te geven hebben we ze voor u langs enkele dagelijkse bezigheden gezet.

 • Colruyt Group roept klanten op om opnieuw alleen te komen winkelen
  on October 21, 2020 at 3:38 pm

  Colruyt Group roept haar klanten op om in voedingswinkels opnieuw zo veel mogelijk alleen te komen winkelen. “We willen daarmee een stapje verder gaan dan de huidige maatregelen”, klinkt het woensdag bij Marc Hofman, COO Retail. De winkels willen op die manier ook de druk op de medewerkers verminderen.

 • Ziekenhuis Saint-Luc neemt afstand van standpunten van diensthoofd Jean-Luc Gala
  on October 21, 2020 at 3:34 pm

  Het ziekenhuis Saint-Luc in Brussel noemt de standpunten van infectioloog Jean-Luc Gala ‘contraproductief’. Via Twitter laat het ziekenhuis weet zich ‘ondubbelzinnig te distantiëren’ van zijn uitspraken.

 • Antwerps testdorp moet sluiten door hevige wind
  on October 21, 2020 at 3:30 pm

  Het Covid-19-testdorp op Spoor Oost in Antwerpen moet woensdagnamiddag sluiten door de hevige wind. Dat meldt het kabinet van schepen voor Gezondheidszorg Fons Duchateau (N-VA). Mensen die een afspraak hadden, zijn ingelicht en er worden maatregelen genomen om het testdorp te beveiligen voor de winter.

 • Vlaamse Jeugdverenigingen schrappen dit weekend activiteiten met overnachting
  on October 21, 2020 at 3:26 pm

  Alle jeugdverenigingen in Vlaanderen annuleren komend weekend (23 tot 25 oktober) de activiteiten met overnachting omwille van de coronacrisis. Dat melden Scouts en Gidsen Vlaanderen en Chirojeugd Vlaanderen woensdag.

 • Reisadviezen opnieuw aangepast: Frankrijk volledig rode zone, alleen het Spaanse eiland La Palma kleurt nog groen in Europa
  on October 21, 2020 at 2:45 pm

  Buitenlandse Zaken heeft het reisadvies opnieuw aangepast. Frankrijk wordt een volledig rode zone voor Belgische reizigers, met uitzondering van het Franse eiland La Réunion. Wat groene zones in Europa betreft, blijft enkel het Spaanse eiland La Palma over.

 • Wouter Beke: “We gaan de woonzorgcentra niet sluiten”
  on October 21, 2020 at 2:41 pm

  “We gaan de woon-zorgcentra niet opnieuw sluiten. Bezoek moet mogelijk blijven.” Dat heeft Vlaams minister van Welzijn Wouter Beke (CD&V) woensdag gezegd in het Vlaams Parlement. Er komen beperkende maatregelen, maar bewoners blijven het recht houden op bezoek en op één “knuffelcontact”. Daarnaast zullen de woonzorgcentra “prioritair” blijven bij het testen en worden maatregelen genomen om de uitval van personeel in te dijken.

 • Vandalen vernielen tientallen kunstwerken in Berlijnse musea: mogelijk het werk van complotdenkers
  on October 21, 2020 at 2:38 pm

  Vandalen hebben minstens 70 kunstwerken en oude artefacten beschadigd met een olieachtige substantie in drie musea in Berlijn. Onder de beschadigde voorwerpen onder meer een Egyptische sarcofaag, stenen sculpturen en negentiende-eeuwse schilderijen uit het Pergamonmuseum, de Alte Nationalgalerie en het Neues Museum.

 • Marc Dutroux vraagt geen vervroegde vrijlating meer
  on October 21, 2020 at 2:35 pm

  Bruno Dayez, een van de advocaten van Marc Dutroux, gaat voorlopig geen voorwaardelijke invrijheidstelling meer vragen voor zijn cliënt. Aanleiding van die beslissing is het vernietigende psychiatrische rapport over Dutroux dat werd opgemaakt naar aanleiding van zijn verzoek om vervroegd vrij te komen.