Buitenland

In ons overzicht word je altijd op de hoogte gesteld van het laatste nieuws. Op deze pagina laten we je het laatste buitenland nieuws zien zodat je ook eenvoudig kunt volgen wat er over de landsgrenzen gebeurt. Uiteraard doen wij er alles aan om ons nieuwsoverzicht zo up to date mogelijk te houden. Bovendien vind je nieuws berichten van over de hele wereld. Daarbij gaan we niet alleen in op economisch en financieel nieuws, maar bijvoorbeeld ook op zaken die te maken hebben met sport, ondernemen, gezondheid, kansspelen en reizen. Het enige wat je hoeft te doen om een bericht te kunnen lezen is erop klikken en je kunt jezelf direct op de hoogte stellen van het laatste buitenlandse nieuws.

Nieuws uit het buitenland

Als je altijd op de hoogte wilt zijn van het laatste nieuws uit het buitenland raden we je zeker aan om onze website goed in de gaten te houden. Niet alleen zijn wij online goed bereikbaar voor het beste nieuwsoverzicht, maar ook via mobiele apparaten kun je jezelf blijven informeren. Met een mobiele telefoon of tablet kun je ons buitenland nieuwsoverzicht bereiken waar en wanneer je maar wilt. Neem dus goed de tijd om te kijken welke nieuwtjes je nog niet wist en informeer jezelf 24 uur per dag en 7 dagen in de week via een apparaat naar keuze.

 • Een heleboel eerste keren, zelfs voor de ervaren rotten: dit is het team van president Joe Biden
  on January 21, 2021 at 2:40 pm

  De regering en het kabinet van de nieuwe president is gestoeld op ervaring en diversiteit. Joe Biden koos voor een mix van jonge mensen, mensen met een andere huidskleur en politici die gepokt en gemazeld zijn in Washington. Een blik in team-Trump.

 • Antifa sloopt partijgebouw Democratische partij tijdens Bidens eedaflegging
  on January 21, 2021 at 2:35 pm

  Terwijl Joe Biden de eed aflegde als de 46ste president van de Verenigde Staten, kwamen overal in het land Antifa-aanhangers de straat op. De extreemlinkse antifascistische organisatie keert zich tegen Biden en vernielt het kantoor van de Democratische partij in Portland. Elders werden vlaggen verbrand, ruiten ingeslagen en politie bekogeld.

 • Zware aardbeving tussen Indonesië en Filipijnen
  on January 21, 2021 at 2:19 pm

  De Talaudeilanden, een eilandengroep tussen Indonesië en de Filipijnen, zijn getroffen door een aardbeving van 7,1 op de schaal van Richter. Dat bericht het Indonesische agentschap voor meteorologie en geofysica, dat eraan toevoegt dat er geen tsunamigevaar is. Er zou geen sprake zijn van grote schade, maar deskundigen waarschuwen wel voor naschokken.

 • Brand uitgebroken bij grootste vaccinproducent ter wereld
  on January 21, 2021 at 1:57 pm

  In het Serum Institute of India (SII), de grootste vaccinproducent ter wereld, woedt donderdag een brand. De lokale media hebben gemeld dat de productie van vaccins tegen Covid-19 niet getroffen is door de brand.

 • Britse festival Glastonbury gaat ook dit jaar niet door
  on January 21, 2021 at 1:35 pm

  Het Britse muziekfestival Glastonbury moet ook de editie van dit jaar uitstellen vanwege de coronapandemie. De organisatie meldt dat op de festivalwebsite.

 • Nederland wil nu pas avondklok invoeren om het coronavirus te stoppen: wat hield hen zo lang tegen?
  on January 21, 2021 at 12:27 pm

  Als de Tweede Kamer ermee instemt, krijgt ook Nederland een avond­klok. Waarom heeft het zolang geduurd voor onze noorderburen overstag zijn gegaan?

 • Joe Biden maakt ambitieuze strategie tegen coronavirus bekend: “Het gaat allemaal veranderen”
  on January 21, 2021 at 12:16 pm

  De regering-Biden heeft donderdag een gedetailleerd stappenplan bekendgemaakt om de strijd tegen het coronavirus aan te gaan. Het plan, dat op de wetenschappelijke expertise is toegespitst, omvat een verhoging van de vaccinaties en van de testen op een moment dat de pandemie volgens de nieuwe president haar “dodelijkste” fase ingaat.

 • Hoe Bernie Sanders de show stal met zijn wanten
  on January 21, 2021 at 11:19 am

  Een dikke jas in plaats van een geklede mantel, wollen wanten en wat post onder de arm: Bernie Sanders stal op zijn eigen manier de show tijdens de eedaflegging van president Joe Biden.

 • Opgesloten Navalny onthult “Poetins grootste geheim”
  on January 21, 2021 at 10:36 am

  Het team van de gevangengenomen Alexej Navalny heeft op Youtube onthuld dat president Poetin een luxecomplex bezit aan de Zwarte Zee. De video werd al miljoenen keren bekeken.

 • Brand uitgebroken bij grootste vaccinproducent ter wereld
  on January 21, 2021 at 10:34 am

  In het Serum Institute of India, de grootste vaccinproducent ter wereld, woedt donderdag een brand. Dat melden lokale media. Het instituut, gelegen in Pune in het westen van India, maakt met name het Covishield-coronavaccin, ontwikkeld door AstraZeneca en Oxford University.