Showbizz

Elke dag opnieuw valt er weer veel te melden over showbizz nieuws. Op deze showbizz nieuws pagina zullen we ingaan op alle leuke roddels en verhalen die je zeker niet mag missen. Onze nieuwsberichten omtrent de showbizz kun je uiteraard heel eenvoudig lezen door op een bericht naar keuze te klikken. Bovendien vind je hier niet alleen de oudere berichten terug, maar doen wij er natuurlijk ook nog eens alles aan om het overzicht qua berichten actueel te houden. Dagelijks zoeken wij dan ook de leukste nieuwtjes voor je op, waardoor je er geen meer hoeft te missen. Onze site bezoeken is daarmee een echte aanrader, omdat je jezelf zo altijd heel eenvoudig van het laatste nieuws op de hoogte zal kunnen stellen.

Al het showbizz nieuws overal te lezen

Houd jij er wel van om op de hoogte te blijven van alle roddels rondom bekende artiesten, sporters of andere invloedrijke personen? Dan is het zeker aan te raden om ons showbizz nieuws overzicht te blijven volgen. Zowel online als mobiel houden wij je immers op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Wil je dus met jouw smartphone of tablet op de hoogte worden gehouden en het nieuws op de voet kunnen volgen? Ook dan is het zeker aan te raden om onze site in de gaten te houden. Updates zijn er immers meer dan genoeg met tal van roddels om van te smullen!

 • Boris Johnson worstelt naast prins Charles met paraplu
  on July 29, 2021 at 6:30 am

  De Britse premier Boris Johnson was woensdag aanwezig op de inwijding van een monument op het National Memorial Arboretum in Staffordshire. Omdat het regende had hij een paraplu bij, maar toen hij die wou gebruiken liep het fout. Prins Charles, die voor hem zat, moest hard lachen toen hij Johnson zag worstelen met het ding. Bekijk het in de video hierboven.

 • Bejaarde Duitser met oorlogstank in kelder verdeelt juristen
  on July 29, 2021 at 5:13 am

  Duitse juristen breken zich het hoofd over een straf voor een man (84) die een tank uit de Tweede Wereldoorlog in zijn kelder had staan, naast heel wat ­ander oorlogsmaterieel.

 • Ben Affleck en Jennifer Lopez na 17 jaar weer samen
  on July 26, 2021 at 4:28 am

  Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn na 17 jaar weer samen, wat al maanden werd vermoed. Met een zoenfoto nam zij, uitgerekend op haar 52ste verjaardag, de laatste twijfels weg. ‘52… wat het met een mens doet’, schreef de Amerikaanse zangeres/actrice bij een zoenfoto op Instagram. Het koppel werd eerder deze zomer al betrapt door paparazzi.

 • Jennifer Lopez toont nu zelf dat ze opnieuw een koppel vormt met Ben Affleck
  on July 25, 2021 at 5:55 pm

  Ben Affleck en Jennifer Lopez zijn na zeventien jaar weer samen, wat al maanden werd vermoed. Met een zoenfoto nam zij, uitgerekend op haar 52ste verjaardag, de laatste twijfels weg.

 • Tiener die met Jeff Bezos de ruimte in mocht, deed vlak voor vertrek opvallende bekentenis aan Amazon-topman
  on July 25, 2021 at 10:22 am

  Oliver Daemen, de 18-jarige Nederlander die meevloog met Jeff Bezos in zijn ruimtetuig New Shephard, heeft kort voor lancering verteld aan de Amazon-miljardair dat hij nog nooit iets bestelde op diens webwinkel. Het was lang geleden dat iemand hem dat zei, aldus Bezos.