Showbizz

Elke dag opnieuw valt er weer veel te melden over showbizz nieuws. Op deze showbizz nieuws pagina zullen we ingaan op alle leuke roddels en verhalen die je zeker niet mag missen. Onze nieuwsberichten omtrent de showbizz kun je uiteraard heel eenvoudig lezen door op een bericht naar keuze te klikken. Bovendien vind je hier niet alleen de oudere berichten terug, maar doen wij er natuurlijk ook nog eens alles aan om het overzicht qua berichten actueel te houden. Dagelijks zoeken wij dan ook de leukste nieuwtjes voor je op, waardoor je er geen meer hoeft te missen. Onze site bezoeken is daarmee een echte aanrader, omdat je jezelf zo altijd heel eenvoudig van het laatste nieuws op de hoogte zal kunnen stellen.

Al het showbizz nieuws overal te lezen

Houd jij er wel van om op de hoogte te blijven van alle roddels rondom bekende artiesten, sporters of andere invloedrijke personen? Dan is het zeker aan te raden om ons showbizz nieuws overzicht te blijven volgen. Zowel online als mobiel houden wij je immers op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Wil je dus met jouw smartphone of tablet op de hoogte worden gehouden en het nieuws op de voet kunnen volgen? Ook dan is het zeker aan te raden om onze site in de gaten te houden. Updates zijn er immers meer dan genoeg met tal van roddels om van te smullen!

 • Prins Harry maakt acteerdebuut in reclamespotje voor ecologisch reizen
  on May 16, 2022 at 2:43 pm

  De Britse prins Harry is zijn echtgenote Meghan Markle achternagegaan met zijn acteerprestatie in een promofilmpje voor Travalyst, een non-profitorganisatie die focust op ecologisch reizen. De hertog van Sussex zet zijn beste beentje voor in de vijf minuten durende humoristische sketch, maar of hij acteertips kreeg van zijn vrouw valt nog te betwijfelen.

 • Prinses Elisabeth vergezelt prinses Astrid tijdens bezoek aan Oxford
  on May 11, 2022 at 3:55 pm

  Prinses Elisabeth heeft haar tante prinses Astrid woensdag vergezeld tijdens een onderhoud met de vicekanselier van de universiteit van Oxford, professor Louise Richardson. Het bezoek vindt plaats in het kader van de Belgische economische missie naar het Verenigd Koninkrijk.

 • ‘Succession’-acteur lijmt handpalm vast op toog van Starbucks
  on May 11, 2022 at 12:35 pm

  James Cromwell kent u misschien van de HBO-serie Succession of de film Babe, maar dinsdag viel hij vooral op door een protestactie in een Starbuckszaak. De acteur werkt al heel zijn leven samen met dierenrechtenorganisaties en bekritiseert nu het beleid van de wereldwijde koffieketen.  

 • Vlucht loopt vertraging op nadat passagiers foto’s van vliegtuigcrashes aangekregen hadden
  on May 10, 2022 at 5:56 pm

  Een vliegtuig dat klaarstond om te vertrekken in Tel Aviv is moeten terugkeren naar de terminal nadat meerdere passagiers foto’s van vliegtuigcrashes aankregen op hun gsm. Het incident gebeurde op een vliegtuig van Turkish Airlines dat zou vertrekken naar Istanbul.

 • Veel toeters, bellen en BV’s op exclusief huwelijksfeest
  on May 6, 2022 at 8:22 am

  De Handelsbeurs in Antwerpen was drie dagen lang het toneel van het exclusieve huwelijksfeest van ex-Antwerp-doelman Vincent Van Trier en modeontwerpster Cilem Tunc. Bij de genodigden waren ook heel wat BV’s, onder wie Dimitri Vegas, Lize Feryn, Matteo Simoni en de omstreden Lil Kleine.