Showbizz

Elke dag opnieuw valt er weer veel te melden over showbizz nieuws. Op deze showbizz nieuws pagina zullen we ingaan op alle leuke roddels en verhalen die je zeker niet mag missen. Onze nieuwsberichten omtrent de showbizz kun je uiteraard heel eenvoudig lezen door op een bericht naar keuze te klikken. Bovendien vind je hier niet alleen de oudere berichten terug, maar doen wij er natuurlijk ook nog eens alles aan om het overzicht qua berichten actueel te houden. Dagelijks zoeken wij dan ook de leukste nieuwtjes voor je op, waardoor je er geen meer hoeft te missen. Onze site bezoeken is daarmee een echte aanrader, omdat je jezelf zo altijd heel eenvoudig van het laatste nieuws op de hoogte zal kunnen stellen.

Al het showbizz nieuws overal te lezen

Houd jij er wel van om op de hoogte te blijven van alle roddels rondom bekende artiesten, sporters of andere invloedrijke personen? Dan is het zeker aan te raden om ons showbizz nieuws overzicht te blijven volgen. Zowel online als mobiel houden wij je immers op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Wil je dus met jouw smartphone of tablet op de hoogte worden gehouden en het nieuws op de voet kunnen volgen? Ook dan is het zeker aan te raden om onze site in de gaten te houden. Updates zijn er immers meer dan genoeg met tal van roddels om van te smullen!

 • Gietende regen houdt Taylor Swift niet tegen
  on May 22, 2023 at 2:59 pm

  Het regende dat het goot tijdens het drie uur durende concert van popster Taylor Swift zaterdag in Massachusetts. Maar de zangeres en haar fans, ook wel swifties genoemd, lieten het niet aan hun hart komen. De show ging gewoon door met alle voorziene wissels van kledij en decor.

 • Michelangelo’s David wordt ook in Glasgow als porno gezien
  on May 20, 2023 at 6:37 pm

  Michelangelo’s David is reden voor ophef: posters met de perfecte man uit de Renaissancekunst zijn te aanstootgevend voor metroreizigers in Glasgow.

 • Violist laat niets merken wanneer strijkstok middenin concert breekt
  on May 20, 2023 at 12:10 pm

  De violist Stefan Jackiw heeft tijdens een vioolconcerto in het Verenigd Koninkrijk heel wat mensen met verstomming geslagen - en niet alleen met zijn virtuoos vioolspel. Middenin het concert breekt zijn strijkstok. Alsof er niets aan de hand is, wisselt hij zijn strijkstok om voor een ander exemplaar en gaat hij verder met spelen. Hij speelt al twintig jaar met hetzelfde exemplaar: de stok is een kleine 200 jaar oud en maar liefst 27.000 euro waard.  

 • Agent zit vast op motorkap tijdens wilde achtervolging
  on May 20, 2023 at 10:18 am

  De Amerikaanse politie heeft bodycambeelden vrijgegeven van een wilde politieachtervolging in Iowia in 2021. Op de beelden is te zien hoe een agent op een motorkap springt in de hoop om een vluchtende bestuurder tegen te houden. De man werd tegengehouden tijdens een verkeerscontrole, maar bleek een arrestatiebevel op zijn naam te hebben staan. Niet van zins om zich daarnaar te plooien, rijdt de man weg - inclusief verkeersagent op zijn motorkap.

 • Hans de gans, Jefke de haan en Theo de kalkoen moeten ’s nachts stiller zijn van rechter
  on May 3, 2023 at 8:45 am

  In een woonwijk in het Oost-Vlaamse Schellebelle maken enkele hanen, een gans en een kalkoen zo veel nachtlawaai dat de kinderen er niet van kunnen slapen. De klacht van vier buren belandde bij de vrederechter en die geeft de eigenaars een maand de tijd om ervoor te zorgen dat hun pluimvee een toontje lager gaat zingen.