Showbizz

Elke dag opnieuw valt er weer veel te melden over showbizz nieuws. Op deze showbizz nieuws pagina zullen we ingaan op alle leuke roddels en verhalen die je zeker niet mag missen. Onze nieuwsberichten omtrent de showbizz kun je uiteraard heel eenvoudig lezen door op een bericht naar keuze te klikken. Bovendien vind je hier niet alleen de oudere berichten terug, maar doen wij er natuurlijk ook nog eens alles aan om het overzicht qua berichten actueel te houden. Dagelijks zoeken wij dan ook de leukste nieuwtjes voor je op, waardoor je er geen meer hoeft te missen. Onze site bezoeken is daarmee een echte aanrader, omdat je jezelf zo altijd heel eenvoudig van het laatste nieuws op de hoogte zal kunnen stellen.

Al het showbizz nieuws overal te lezen

Houd jij er wel van om op de hoogte te blijven van alle roddels rondom bekende artiesten, sporters of andere invloedrijke personen? Dan is het zeker aan te raden om ons showbizz nieuws overzicht te blijven volgen. Zowel online als mobiel houden wij je immers op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Wil je dus met jouw smartphone of tablet op de hoogte worden gehouden en het nieuws op de voet kunnen volgen? Ook dan is het zeker aan te raden om onze site in de gaten te houden. Updates zijn er immers meer dan genoeg met tal van roddels om van te smullen!

 • Antwerps café stopt met ‘Trump-boycot’: ‘Weer Coca-Cola op de kaart’
  on January 21, 2021 at 3:49 pm

  Café Zeezicht op de Dageraadplaats in Antwerpen is gestopt met de anti-Trump-boycot, waarin het allerlei Amerikaanse producten zoals Coca-Cola, Lays-chips of Heinz-sausjes van zijn menu haalde.

 • Bewakingscamera filmt vliegtuig dat recht naar beneden valt
  on January 16, 2021 at 12:15 pm

  Een bewakingscamera kon een opmerkelijke vliegtuigcrash in het Amerikaanse Oyster Bay vastleggen. Een klein vliegtuig krijgt motorproblemen en valt recht uit de hemel naar beneden. Als bij wonder kiest het daar de ideale plek voor uit.

 • Dj-koppel Jolien Roets en Hakim Chatar verwachten eerste kindje
  on January 12, 2021 at 6:44 pm

  Jolien Roets en Hakim Chatar verwelkomen in mei hun eerste kindje. Dat onthulden ze tijdens het programma van haar Qmusic-collega Vincent Fierens.

 • Cath Luyten maakt zwangerschap bekend
  on January 7, 2021 at 2:04 pm

  Presentatrice Cath Luyten (43) is opnieuw zwanger, dat maakte ze zelf bekend via Instagram. Luyten heeft al een zoon uit haar relatie met Frank Raes.

 • Huwelijk Sergio Herman voorbij
  on January 5, 2021 at 9:08 am

  Topchef Sergio Herman (50) en de Nederlandse tv-ster Ellemieke Vermolen (44) zijn niet langer een koppel. Dat schrijft ‘Dag Allemaal’ en werd door de manager van de chef-kok bevestigd.