Showbizz

Elke dag opnieuw valt er weer veel te melden over showbizz nieuws. Op deze showbizz nieuws pagina zullen we ingaan op alle leuke roddels en verhalen die je zeker niet mag missen. Onze nieuwsberichten omtrent de showbizz kun je uiteraard heel eenvoudig lezen door op een bericht naar keuze te klikken. Bovendien vind je hier niet alleen de oudere berichten terug, maar doen wij er natuurlijk ook nog eens alles aan om het overzicht qua berichten actueel te houden. Dagelijks zoeken wij dan ook de leukste nieuwtjes voor je op, waardoor je er geen meer hoeft te missen. Onze site bezoeken is daarmee een echte aanrader, omdat je jezelf zo altijd heel eenvoudig van het laatste nieuws op de hoogte zal kunnen stellen.

Al het showbizz nieuws overal te lezen

Houd jij er wel van om op de hoogte te blijven van alle roddels rondom bekende artiesten, sporters of andere invloedrijke personen? Dan is het zeker aan te raden om ons showbizz nieuws overzicht te blijven volgen. Zowel online als mobiel houden wij je immers op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Wil je dus met jouw smartphone of tablet op de hoogte worden gehouden en het nieuws op de voet kunnen volgen? Ook dan is het zeker aan te raden om onze site in de gaten te houden. Updates zijn er immers meer dan genoeg met tal van roddels om van te smullen!

 • Joaquin Phoenix vernoemt zoontje naar overleden broer
  on September 28, 2020 at 8:04 am

  Joaquin Phoenix (45) en Rooney Mara (35) hebben hun eerste kindje verwelkomd, een jongen, die de naam River kreeg. Een eerbetoon aan River Phoenix, de overleden broer van de acteur.

 • OOK DAT NOG. Fiets eens een Duvel-glas bijeen op Strava
  on September 26, 2020 at 6:00 pm

  Overdag is Bavo Deneckere IT’er, maar na zijn uren zit hij het liefst van al op de fiets. Na een stevige rit kan een ‘recup-biertje’ smaken. Voor Bavo is dat vaak een Duvel. Als ode aan één van zijn favoriete bieren maakte hij een bijzondere route in de vorm van een glas Duvel.

 • Prinses Eugenie verwacht eerste kind
  on September 25, 2020 at 12:22 pm

  De Britse prinses Eugenie (30) en haar man Jack Brooksbank (34) worden binnenkort ouders van hun eerste kind. Dat heeft het Paleis op sociale media aangekondigd.

 • Neef Pablo Escobar vindt 18 miljoen dollar, maar kan die niet meer gebruiken
  on September 24, 2020 at 11:04 am

  Een neef van de Colombiaanse drugsbaron Pablo Escobar heeft een opslagruimte ontdekt van zijn oom waarin een buit van 18 miljoen dollar verstopt was. Dat meldt het nieuwsnetwerk Red Mas Noticias.

 • Gigi Hadid en Zayn Malik verwelkomen dochter
  on September 24, 2020 at 10:35 am

  Gigi Hadid (25) is bevallen van haar eerste kind. Dat heeft ze samen met haar partner Zayn Malik (27) bekendgemaakt op sociale media. Hadid en de zanger hebben sinds 2015 een relatie. In 2018 ging het koppel uit elkaar maar sinds december 2019 gaat het weer goed tussen de twee.