Wielrennen

Verspreid over het jaar worden er voor zowel mannen als vrouwen heel wat wielerrondes en koersen gereden die interessant zijn om te volgen. Misschien heb je niet altijd de tijd om deze rondes en koersen te volgen via de televisie en daarvoor bieden wij uitkomt. Op deze pagina vind je namelijk altijd een uitgebreid en up to date overzicht van het laatste wielrennen nieuws terug. Hoe goed gaat het bijvoorbeeld met bepaalde renners. Wat zijn de ontwikkelingen van bekende teams en wie gaat er met welke prijzen vandoor? Zowel de leuke als minder leuke nieuwtjes zullen voorbij komen, waardoor je de garantie hebt dat het wielrennen nieuws wat wij je hier laten zien altijd veelzijdig is om te lezen. Het enige wat jij nog hoeft te doen? Dat is op de nieuwsitems klikken die je leuk vindt en je zal gelijk de informatie te zien krijgen die op dit moment bekend is.

Al het wielrennen nieuws voorhanden

In het tegenwoordige tijdperk kan het natuurlijk niet anders dat ons nieuws op alle apparaten beschikbaar is. Wil je het laatste wielrennen nieuws kunnen volgen via jouw mobiele telefoon of tablet? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons nieuws overzicht is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week te benaderen. Zolang je met internet verbonden bent kun je dus altijd toegang krijgen tot de laatste nieuwtjes en roddels uit ons overzicht. Wij zullen er daarbij vanzelfsprekend alles aan doen om ervoor te zorgen dat het laatste nieuws als eerste beschikbaar is, waardoor je geen enkel nieuwtje meer zal moeten missen.

 • Bennett wil het niet meer hebben over Quick.Step: “Mijn focus ligt op mijn nieuwe ploeg”
  by Marc Ghyselinck on January 17, 2022 at 8:51 pm

  Zijn knie is geen probleem meer en over zijn ex-ploeg wil Sam Bennett het niet meer hebben. Met slaande deuren vertrok Bennett vorig jaar bij de Quick.Step-ploeg van Patrick Lefevere. Een knieblessure waar de manager geen geloof aan hechtte, de dreiging dat die de helft van zijn loon zou inhouden nadat de geblesseerde renner zich dan toch meldde voor het EK, het was allemaal niet bevorderlijk voor de goede verstandhouding tussen Bennett en zijn baas.

 • Cian Uijtdebroeks (18) kijkt uit naar profdebuut bij BORA: “Sagan zei me dat ik kalm moest blijven”
  by Marc Ghyselinck on January 17, 2022 at 6:23 pm

  Het is Cian met een C, niet Kian met een K. Dat u het weet, want als de jonge Cian Uijtdebroeks zo goed is als ze zeggen, zult u de komende jaren nog veel over hem horen. Hij maakte furore bij de juniores, hij wordt al meteen met Remco Evenepoel vergeleken, hij is nog maar achttien en straks maakt hij zijn profdebuut in de Duitse WorldTour ploeg BORA-hansgrohe.

 • KOERS KORT. Twee Belgische teams krijgen wildcard voor Parijs-Roubaix
  by Redactie on January 17, 2022 at 4:53 pm

  De organisatoren van de 119de editie van Parijs-Roubaix (WorldTour), die op 17 april plaatsvindt op de kasseien van de Hel van het Noorden, hebben hun line-up samengesteld voor het komende voorjaar. Naast de achttien WorldTour-teams mogen ook de drie beste ProTeams van vorig jaar en vier formaties via een wildcard aantreden in de Noord-Franse koers.

 • Brent Van Moer wil niet meer vergelijken: “Ik kijk niet meer op Strava, ik focus me op mezelf”
  by DMM on January 17, 2022 at 9:32 am

  Brent Van Moer (24) pakte vorig jaar zijn eerste profzege in de Dauphiné en wil in 2022 weer een stap vooruit zetten. “Ik weet nu dat ik kan strijden tegen de beste renners ter wereld. Ik heb vertrouwen getankt en laat me niet meer leiden door Strava of verhalen over andere jongens en hoeveel waardes zij wel kunnen trappen”, aldus Van Moer. “Ik focus op mezelf.”

 • Superieure Iserbyt zet Wereldbeker-eindzege extra in de verf met demonstratie in Flamanville
  by SVBM on January 16, 2022 at 3:08 pm

  Eli Iserbyt (24) heeft de Wereldbekermanche van Flamanvilla gewonnen. De Europese kampioen rondde een lange solo succesvol af en gaf zo zijn eindzege nog wat meer glans. Het was overigens dubbel feest voor Pauwels Sauzen-Bingoal, want bij de vrouwen trok de Nederlandse Fem van Empel (19) aan het langste eind.