Wielrennen

Verspreid over het jaar worden er voor zowel mannen als vrouwen heel wat wielerrondes en koersen gereden die interessant zijn om te volgen. Misschien heb je niet altijd de tijd om deze rondes en koersen te volgen via de televisie en daarvoor bieden wij uitkomt. Op deze pagina vind je namelijk altijd een uitgebreid en up to date overzicht van het laatste wielrennen nieuws terug. Hoe goed gaat het bijvoorbeeld met bepaalde renners. Wat zijn de ontwikkelingen van bekende teams en wie gaat er met welke prijzen vandoor? Zowel de leuke als minder leuke nieuwtjes zullen voorbij komen, waardoor je de garantie hebt dat het wielrennen nieuws wat wij je hier laten zien altijd veelzijdig is om te lezen. Het enige wat jij nog hoeft te doen? Dat is op de nieuwsitems klikken die je leuk vindt en je zal gelijk de informatie te zien krijgen die op dit moment bekend is.

Al het wielrennen nieuws voorhanden

In het tegenwoordige tijdperk kan het natuurlijk niet anders dat ons nieuws op alle apparaten beschikbaar is. Wil je het laatste wielrennen nieuws kunnen volgen via jouw mobiele telefoon of tablet? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ons nieuws overzicht is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen per week te benaderen. Zolang je met internet verbonden bent kun je dus altijd toegang krijgen tot de laatste nieuwtjes en roddels uit ons overzicht. Wij zullen er daarbij vanzelfsprekend alles aan doen om ervoor te zorgen dat het laatste nieuws als eerste beschikbaar is, waardoor je geen enkel nieuwtje meer zal moeten missen.

 • Niccolò Bonifazio volgt zichzelf op in GP Jef Scherens
  on August 15, 2021 at 1:36 pm

  De Italiaanse sprinter Niccolò Bonifazio (Total Direct Energie) heeft na 2019 ook in 2021 gezegevierd in de GP Jef Scherens. Bonifazio profiteerde van een warrige finale om de groepsprint te winnen van Nacer Bouhanni (Arkea-Samsic) en Gianni Vermeersch (Alpecin-Fenix). Tim Merlier (Alpecin-Fenix) blijft leider in de Bingoal Cycling Cup.

 • Rectavit Flandriencross Hamme weekje vroeger, op zondag 17 januari
  on November 6, 2020 at 11:05 am

  De populaire Rectavit Flandriencross in Hamme , de zesde manche van de X2O Badkamers Trofee, verhuist van datum. De wedstrijd zal nu plaatsvinden op zondag 17 januari 2021.

 • Mathieu van der Poel kiest voor BinckBank Tour
  on September 15, 2020 at 6:39 am

  Over goed veertien dagen, na de Tour en het WK, gaat de BinckBank Tour 2020 van start. Het deelnemersveld krijgt stilaan vorm. Mathieu van der Poel, Yves Lampaert, Zdenek Stybar, Philippe Gilbert, John Degenkolb, Mike Teunissen, Oliver Naesen en Soren Kragh Andersen zullen er alvast bij zijn.

 • Telenet Baloise Lions en Renotec slaan de handen in elkaar (VIDEO)
  on September 4, 2020 at 9:54 am

  De Telenet Baloise Lions verwelkomen Renotec als kersverse partner. Renotec is een bouwbedrijf met meer dan 700 medewerkers, gevestigd in Geel. Het logo van Renotec zal te bewonderen zijn op de achterkant van de koersbroek en op de koerstrui. De nieuwe samenwerking loopt voor drie jaar.

 • Licht op groen voor Rapencross Lokeren op 26 september
  on August 26, 2020 at 6:07 pm

  De kogel is door de kerk. De stad Lokeren heeft zijn fiat gegeven voor de Rapencross in het Park Ter Beuken, op zaterdag 26 september. Weliswaar achter gesloten deuren en met strikte veiligheidsmaatregelen voor renners, omkadering en medewerkers. Dat geldt ook voor de Polderscross in Kruibeke op zaterdag 3 oktober. Deze twee Ethias Crossen luiden de start van het internationale veldritseizoen in.