Tech

Houd jij van technische zaken, data, internet en ander nieuws? Dan is dit Tech nieuws overzicht zeker wat voor jou. Op deze pagina hebben wij al het Tech nieuws namelijk voor je op een rij gezet. Zo vind je hier bijvoorbeeld regelmatig nieuws over de nieuwste iPhones en ook Android toestellen, maar ook nieuws omtrent Social Media, Datacenters, Games en alle andere zaken. Zijn er bijvoorbeeld nieuwe slimme toestellen bedacht waar je in huis nog meer gemak van kunt hebben? Dan zullen wij dit in ons Tech nieuws overzicht opnemen zodat je altijd als eerste op de hoogte kunt zijn. Vanzelfsprekend doen wij er alles aan om onze overzicht zo up to date mogelijk te houden en de meeste interessante nieuwtjes als eerste weer te geven. Het enige wat jij dan nog hoeft te doen? Dat is klikken op een nieuwsitem van jouw interesse en lezen wat er allemaal te melden valt!

Voor iedereen het laatste Tech nieuws

Wij vinden het belangrijk dat je altijd snel en eenvoudig toegang tot het laatste en nieuwste Tech nieuws kunt hebben. Onze site is daarom zo ontwikkeld dat je zowel online als mobiel toegang tot ons nieuws overzicht kunt krijgen. Ook met een smartphone of tablet kun je dus onze nieuws berichten eenvoudig lezen en jezelf op de hoogte brengen van het laatste Tech nieuws. Waar je bent maakt niet meer uit, want zodra je met internet verbonden bent is er geen nieuwtje meer dat jou zal ontgaan.

 • Gigaset toont budget-smartphones met verwisselbare accu en draadloos laden
  by Arnoud Wokke on October 21, 2020 at 6:44 pm

  De Duitse fabrikant Gigaset heeft de GS3 en GS4 gepresenteerd, twee smartphones met verwisselbare accu's en ondersdteuning voor draadloos laden met een snelheid tot 10W. Er verschijnen weinig smartphones met verwisselbare accu.

 • ILMxLAB kondigt VR-game Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge aan
  by Arnoud Wokke on October 21, 2020 at 6:30 pm

  ILMxLAB heeft de VR-game Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge aangekondigd. De game komt volgende maand uit en is verkrijgbaar voor het Oculus-platform van Facebook. In de game zitten bekende karakters als R2D2, C-3PO en Yoda.

 • ‘Zowel RTX 3080 20 GB als RTX 3070 16 GB geschrapt door Nvidia’
  on October 21, 2020 at 6:24 pm

  Rond het begin van deze maand kwam het nieuws naar buiten dat Nvidia van plan zou zijn om van zowel de RTX 3080 als RTX 3070 een uitvoering met dubbel zoveel videogeheugen te gaan uitbrengen (respectievelijk 20 GB en 16 GB). Videocardz beweert van twee verschillende bronnen te hebben gehoord dat de plannen zijn veranderd. Zo zouden ze bij het groene kamp hebben beslist om deze kaarten niet op de markt te brengen, of toch niet binnenkort. Volgens de nieuwssite zouden de nieuwe sku’s daadwerkel...

 • Dropbox kondigt Family-abonnement aan voor delen opslagruimte met gezinsleden
  by Arnoud Wokke on October 21, 2020 at 5:36 pm

  Opslagdienst Dropbox heeft een Family-abonnement aangekondigd, waarbij gezinsleden opslagruimte kunnen delen en samen diverse andere functies van Dropbox kunnen gebruiken. Gezinnen krijgen in totaal evenveel ruimte als een individuele betalende gebruiker.

 • 'Update voor app reset standaard mailclient of browser onder iOS 14'
  by Arnoud Wokke on October 21, 2020 at 5:08 pm

  Een update voor een app die een gebruiker heeft ingesteld als standaardapp voor mail of browsen, zorgt ervoor dat iOS 14 teruggaat naar Apple Mail of Safari als standaardapp. Het is de tweede bug in iOS 14 die standaardapps reset.

 • Listing bij Duitse webwinkel toont dat Huawei Mate 40 Pro op 9 november uitkomt
  by Arnoud Wokke on October 21, 2020 at 4:38 pm

  Een listing bij de Duitse versie van webwinkel Amazon liet zien dat de Huawei Mate 40 Pro op 9 november uitkomt voor 1199 euro. Huawei heeft de smartphone nog niet aangekondigd, maar gaat dat vermoedelijk binnenkort doen.

 • Acer onthult Porsche Design-laptop
  on October 21, 2020 at 4:29 pm

  Acer heeft samen met Porsche Design een nieuwe notebook ontworpen. De Porsche Design Acer Book RS is een minimalistische laptop met een aluminium frame en magnesium chassis, afgewerkt met een carbon fiber deksel. De 14-inch-laptop is ongeveer 1,6 centimeter dik, en heeft een gewicht van 1,2 kg. Het full hd ips-touchscherm maakt gebruik van antimicrobieel Corning Gorilla Glass. De bezels zijn aan alle zijden erg minimaal, zo wordt er een screen-to-body-ratio van 90% behaald. De notebook krijg...

 • Gerucht: Chinese techbedrijven willen dat overheid overname ARM blokkeert
  by Arnoud Wokke on October 21, 2020 at 4:03 pm

  Chinese techbedrijven, waaronder Huawei, zouden volgens een nieuw gerucht willen dat de Chinese overheid de geplande overname van ARM door Nvidia blokkeert. De bedrijven zijn bang dat zij na de overname niet langer toegang meer hebben tot ARM's chiparchitectuur.

 • Klantgegevens van boodschappensite Butlon waren in te zien door url te wijzigen
  by Tijs Hofmans on October 21, 2020 at 3:32 pm

  De bestelsite Butlon bevatte een lek waardoor eerdere bestellingen van klanten konden worden opgezocht door de url te veranderen. Daarbij was ook het adres te zien. Na een tip van Tweakers heeft Butlon het lek gerepareerd.

 • Apple geeft iPhone 12-modellen kleinere accu's dan voorgangers
  by Arnoud Wokke on October 21, 2020 at 3:17 pm

  De accucapaciteit van de iPhone 12-modellen is naar buiten gekomen via keuringen van de Chinese instantie TENAA. Daaruit blijkt dat de iPhone 12-modellen een kleinere accu hebben dan hun voorgangers.