Auto

Voor de meest uiteenlopende berichten qua auto nieuws ben je bij ons direct aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk het laatste auto nieuws dagelijks en zorgen voor een totaal up to date overzicht met nieuws berichten. In ons nieuws overzicht vind je bijvoorbeeld altijd nieuws over de nieuwste modellen van grote bekende merken. Denk daarbij aan auto nieuws omtrent merken als Audi, BMW, Mercedes en ook Tesla. Verder is er altijd nieuws omtrent auto testen en kun je ook meer nieuws over fabrikanten en dergelijke vinden. Als er belangrijk auto nieuws is omtrent veranderingen in het productieproces of misschien wel ontslagen? Dan zullen we dat hier allemaal voor jou weergegeven. Klik daarom gerust op één van de nieuws berichten en ontdek alle nieuwtjes direct binnen onze items.

Nieuws over auto’s waar je maar bent

Tegenwoordig kun je waar en wanneer je maar wilt toegang krijgen tot ons auto nieuws overzicht. Onze website is immers mobiel net zo eenvoudig te gebruiken als online. Wil jij dus meer auto weetjes of nieuwsberichten kunnen lezen met een mobiele telefoon of een tablet? Schroom dan ook zeker niet om onze website te bezoeken. De meest nieuwe berichten, interessante weetjes en populaire items zijn immers ook op jouw tablet en smartphone eenvoudig te bereiken. Op deze manier blijf je zolang je verbonden bent met internet altijd uitgebreid op de hoogte.

 • Dacia springt in gat A-segment - Interview
  by AutoWeek.nl on October 16, 2021 at 2:47 pm

  Onder leiding van nieuwbakken CEO Denis le Vot blijven Dacia's niet altijd spotgoedkoop, maar komen ze dicht bij de kern van autorijden. Wat dat precies betekent, legde hij ons uit op de IAA.

 • Skoda Octavia Combi RS DSG - Op de Rollenbank
  by AutoWeek.nl on October 16, 2021 at 2:00 pm

  In principe lijken 220 pk en 350 Nm ruim voldoende om met je jonge gezin naar de supermarkt, het kinderdagverblijf of een pretpark te rijden. Toch snelde Andy Huyzer meteen na aankoop van zijn Octavia RS naar de chiptuner voor een kleine upgrade.

 • Handbak heeft langste tijd gehad, is dat erg?
  by AutoWeek.nl on October 16, 2021 at 12:52 pm

  Een handbak of een automaat? Deze vraag houdt hele generaties autoliefhebbers bezig. De auto-industrie richt zijn pijlen echter op de automaat. Heeft de aloude handbak zijn langste tijd gehad?

 • Op zoek naar een compacte middenklasser voor 6.000 euro
  by AutoWeek.nl on October 16, 2021 at 10:03 am

  Ben je met zo'n zes mille op zak op zoek naar een gezinsauto, dan is de keuze reuze. Wat wordt het: richting sportief, liever op chique of gewoon no-nonsense?

 • Opel Astra (2021) - Back to Basics
  by AutoWeek.nl on October 16, 2021 at 8:00 am

  Wie de configurator van de nieuwe Opel Astra opent, wordt allereerst geconfronteerd met een Edition-uitvoering van €28.699. Om het échte basismodel te zien, moet doelbewust een stap omlaag worden gedaan. Dat is uiteraard precies wat wij vandaag gaan doen.

 • Ford Mondeo - Achteruitkijkspiegel
  by AutoWeek.nl on October 16, 2021 at 6:00 am

  De D-segmentweken van AutoWeek zijn begonnen. Vanuit een helemaal opgetuigde Ford Mondeo ST-Line X bespreken Marco en Stéphan de week die achter ons ligt. Vermeulen doet meerdere ontboezemingen, maar is vooral gecharmeerd van de BMW i4 M50. Verder komt niet alleen het D-segment aan bod, de focus gaat ook op het C-segment. De Focus-facelift is ingrijpend maar dat zagen we wel vaker in de Focus-historie. En hoe gaat elektrificatie uitpakken voor de Honda Civic Type R?

 • Auto aanpassen: wanneer krijg je te maken met de RDW?
  by AutoWeek.nl on October 15, 2021 at 5:02 pm

  Voor de autoliefhebber en/of hobbyist is het dikwijls leuk om je eigen auto op smaak te brengen met uiteenlopende modificaties. Hoe ver kun je gaan voordat je de RDW op de hoogte moet stellen of een afspraak dient te maken voor een herkeuring? We zetten de geldende regels op een rijtje.

 • Lexus ROV: op waterstof van de gebaande paden
  by AutoWeek.nl on October 15, 2021 at 2:54 pm

  Lexus gaat van de gebaande paden. Letterlijk en figuurlijk, want in de persconferentie van de onthulling van de LX 600 maakten de Japanners van de gelegenheid gebruik om een bijzondere conceptauto te onthullen: de ROV.

 • Tesla Model Y vs. Volvo XC40 - Dubbeltest
  by AutoWeek.nl on October 15, 2021 at 2:00 pm

  We hebben lang moeten wachten op Tesla's middenklasse cross-over, waardoor de concurrentie alle tijd heeft gehad om aan het ogenschijnlijke alleenrecht van Tesla op EV's met volwassen specificaties te tornen. Lijdt Tesla onder de wet van de remmende voorsprong of houdt het met de Model Y de gevestigde orde op afstand?

 • 'Is de BMW i4 beter dan Tesla Model 3 Performance?'- AutoWeek Podcast
  by AutoWeek.nl on October 15, 2021 at 1:40 pm

  Een nieuwe aflevering van onze podcast! Marco reed met de BMW i4 en Roy met de Kia EV6. Twee auto's die Tesla goed tegengas kunnen geven, dus genoeg om te bespreken. Daarnaast denkt Roy met afschuw terug aan een bepaalde hothatch en heeft Marco een bijzondere Japanner op het oog. Luisteren kan hieronder of via je eigen podcast-app. Veel luisterplezier!