Auto

Voor de meest uiteenlopende berichten qua auto nieuws ben je bij ons direct aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk het laatste auto nieuws dagelijks en zorgen voor een totaal up to date overzicht met nieuws berichten. In ons nieuws overzicht vind je bijvoorbeeld altijd nieuws over de nieuwste modellen van grote bekende merken. Denk daarbij aan auto nieuws omtrent merken als Audi, BMW, Mercedes en ook Tesla. Verder is er altijd nieuws omtrent auto testen en kun je ook meer nieuws over fabrikanten en dergelijke vinden. Als er belangrijk auto nieuws is omtrent veranderingen in het productieproces of misschien wel ontslagen? Dan zullen we dat hier allemaal voor jou weergegeven. Klik daarom gerust op één van de nieuws berichten en ontdek alle nieuwtjes direct binnen onze items.

Nieuws over auto’s waar je maar bent

Tegenwoordig kun je waar en wanneer je maar wilt toegang krijgen tot ons auto nieuws overzicht. Onze website is immers mobiel net zo eenvoudig te gebruiken als online. Wil jij dus meer auto weetjes of nieuwsberichten kunnen lezen met een mobiele telefoon of een tablet? Schroom dan ook zeker niet om onze website te bezoeken. De meest nieuwe berichten, interessante weetjes en populaire items zijn immers ook op jouw tablet en smartphone eenvoudig te bereiken. Op deze manier blijf je zolang je verbonden bent met internet altijd uitgebreid op de hoogte.

 • Formule 1-seizoen 2022: alles wat je moet weten
  by AutoWeek.nl on January 17, 2022 at 4:15 pm

  Het Formule 1-seizoen van 2022 nadert met rasse schreden. Hoog tijd dus om eens vooruit te blikken op wat er ons dit jaar allemaal te wachten staat.

 • 'Volkswagen brengt e-Up weer op de markt'
  by AutoWeek.nl on January 17, 2022 at 3:26 pm

  Volkswagen zou de volledig elektrische e-Up weer terug op de markt brengen. Dat claimt Automobilwoche op basis van verschillende Duitse media.

 • Volkswagen Lamando: gelikte liftbackbroer van Golf
  by AutoWeek.nl on January 17, 2022 at 3:16 pm

  Volkswagen voegt een wel heel brutaal gebekte nieuwkomer toe aan zijn portfolio. We stellen aan je voor: de Volkswagen Lamando L, een auto die je met een beetje fantasie kunt zien als de Peugeot 508 van Volkswagen.

 • Fiat Multipla 1.6 – 2002 – 321.680 km - Klokje Rond
  by AutoWeek.nl on January 17, 2022 at 3:00 pm

  De twintigjarige Kiki Luk kocht een Fiat Multipla voor een roadtrip door Europa met het idee om de auto daarna meteen weer door te verkopen. Maar helaas gooide covid roet in het eten en ging de vakantie niet door. Ze werd echter hevig verliefd op haar Italiaan met zijn gouden tint en kon er geen afscheid van nemen. Vandaag mag Tim de Leeuw beoordelen of er nog muziek in hun relatie zit.

 • Citroën BX (1989) - Liefhebber Gezocht
  by AutoWeek.nl on January 17, 2022 at 2:19 pm

  Een auto hoeft echt niet vlekkeloos, een topuitvoering of uiterst zeldzaam te zijn om een plek in deze rubriek te verdienen. Deze Citroën BX schuiven we om andere redenen naar voren.

 • Officieel: de nieuwe Ford Mondeo
  by AutoWeek.nl on January 17, 2022 at 1:31 pm

  Hoe Ford de Mondeo in Europa gaat vervangen is nog niet helemaal duidelijk. Wél is glashelder in welke vorm de Mondeo in China blijft bestaan. We maken kennis met de geheel nieuwe vijfde generatie van Ford's inmiddels 30 jaar oude model.

 • In detail: nieuwe Kia Niro
  by AutoWeek.nl on January 17, 2022 at 12:48 pm

  Kia geeft meer informatie vrij over de splinternieuwe Niro. We weten nu onder meer hoe groot de auto is én hebben de technische specificaties van de Kia Niro Hybrid te pakken.

 • Enorm aantal boetes voor negeren rood kruis
  by AutoWeek.nl on January 17, 2022 at 12:08 pm

  Er zijn in 2021 fors meer boetes uitgedeeld voor het negeren van een rood kruis. Dat schrijft NOS op basis van informatie van Rijkswaterstaat.

 • Grijs populairste lakkleur in Europa
  by AutoWeek.nl on January 17, 2022 at 11:48 am

  Je zou denken dat een auto met een kek kleurtje tijdens de coronapandemie voor net dat extra beetje levensvreugde zorgt, maar slechts weinigen durven het aan een nieuwe auto in een sprankelende kleur te bestellen. Dat blijkt uit een jaarlijks terugkerend onderzoek van lakproducent Axalta.

 • BMW werkt aan nieuwe generatie benzine- en dieselmotoren
  by AutoWeek.nl on January 17, 2022 at 11:27 am

  De ene na de andere autofabrikant ziet zich genoodzaakt de aandacht steeds verder te verschuiven naar de ontwikkeling van elektrische auto's. Dat heeft veelal tot gevolg dat de ontwikkeling van nieuwe verbrandingsmotoren tot het verleden behoort. Niet bij BMW. Het merk ontwikkelt namelijk een volledig nieuwe generatie benzine- en dieselmotoren en daar horen doodleuk ook nieuwe zes- en zelfs achtcilinders bij. Freude am Fahren.