Auto

Voor de meest uiteenlopende berichten qua auto nieuws ben je bij ons direct aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk het laatste auto nieuws dagelijks en zorgen voor een totaal up to date overzicht met nieuws berichten. In ons nieuws overzicht vind je bijvoorbeeld altijd nieuws over de nieuwste modellen van grote bekende merken. Denk daarbij aan auto nieuws omtrent merken als Audi, BMW, Mercedes en ook Tesla. Verder is er altijd nieuws omtrent auto testen en kun je ook meer nieuws over fabrikanten en dergelijke vinden. Als er belangrijk auto nieuws is omtrent veranderingen in het productieproces of misschien wel ontslagen? Dan zullen we dat hier allemaal voor jou weergegeven. Klik daarom gerust op één van de nieuws berichten en ontdek alle nieuwtjes direct binnen onze items.

Nieuws over auto’s waar je maar bent

Tegenwoordig kun je waar en wanneer je maar wilt toegang krijgen tot ons auto nieuws overzicht. Onze website is immers mobiel net zo eenvoudig te gebruiken als online. Wil jij dus meer auto weetjes of nieuwsberichten kunnen lezen met een mobiele telefoon of een tablet? Schroom dan ook zeker niet om onze website te bezoeken. De meest nieuwe berichten, interessante weetjes en populaire items zijn immers ook op jouw tablet en smartphone eenvoudig te bereiken. Op deze manier blijf je zolang je verbonden bent met internet altijd uitgebreid op de hoogte.

 • Reserveringen GMC Hummer EV binnen één uur gevuld
  by AutoWeek.nl on October 21, 2020 at 3:39 pm

  General Motors heeft het merk Hummer nieuw leven ingeblazen met de GMC Hummer EV, die gisternacht officieel onthuld is. In het najaar van 2021 moet de 'Edition 1', het voorlopige topmodel met drie elektromotoren en 1.014 pk, in productie gaan. De interesse is groot, want het maximale aantal reserveringen voor die eerste lichting was binnen één uur al bereikt.

 • Leaseauto's tot € 20.000
  by AutoWeek.nl on October 21, 2020 at 3:33 pm

  Het aantal zakelijke registraties van auto's tot € 20.000,- is in kwartaal vier een stuk gedaald ten opzichte van kwartaal drie. In het derde kwartaal stond de teller op 25.000 geregistreerde exemplaren, dit kwartaal zijn het er 18.000. Wat overigens niet veranderd is, is de meest gekozen auto in het A-segment. De Volkswagen polo is namelijk ook dit kwartaal de aanvoerder in de lijst met 3178 registraties.

 • Mazda levert nieuwe onderdelen voor MX-5 NA
  by AutoWeek.nl on October 21, 2020 at 3:11 pm

  Goed nieuws voor liefhebbers van de eerste generatie MX-5: Mazda gaat de onderdelen van de roadster opnieuw produceren en leveren voor de Europese markt, waarmee eigenaren een zoektocht naar tweedehands onderdelen bespaard blijft. Eerder deed het merk dit al voor de Japanse en Amerikaanse markten.

 • 'No deal-Brexit raakt Britse automakers harder dan corona'
  by AutoWeek.nl on October 21, 2020 at 2:25 pm

  De gevolgen van een no deal-Brexit hebben voor Britse automakers een langduriger nadelig effect dan de coronacrisis. Dat stelt kredietbeoordelaar Moody's.

 • Toyota Celica Liftback (1977) – Klokje Rond Klassiek
  by AutoWeek.nl on October 21, 2020 at 2:00 pm

  Wat op zijn zeventiende begon met een niet al te beste Volvo Amazon, sloeg al snel om in een sterke voorliefde voor Japanse klassiekers. Voor iemand van 20 heeft Evan Cremers al een interessante autocarrière achter de rug en er staat nog heel wat op de rol. Laten we maar beginnen bij zijn witte Toyota Celica Liftback uit 1977.

 • McLaren Elva op z'n staart getrapt door Lando Norris
  by AutoWeek.nl on October 21, 2020 at 12:43 pm

  Niemand minder dan McLaren F1-coureur Lando Norris heeft de kans gekregen om de spectaculaire Elva uit te proberen. Norris gooide het gas er flink op op Circuit Silverstone.

 • 30 jaar AutoWeek: Dit was nummer 43 in 1990
  by AutoWeek.nl on October 21, 2020 at 12:30 pm

  AutoWeek bestaat 30 jaar en daarom blikken we wekelijks terug op de editie van deze week in 1990. Vanaf vandaag ligt AutoWeek 43 in de winkel, maar wat stond er precies dertig jaar geleden in nummer 43?

 • In het Wild: Bristol Beaufighter (1984)
  by AutoWeek.nl on October 21, 2020 at 11:55 am

  Een uitzonderlijke schoonheid is het misschien niet, maar zeldzaam is-ie wel, deze Bristol Beaufighter uit 1984.

 • Nissan Magnite is nieuwe compacte cross-over
  by AutoWeek.nl on October 21, 2020 at 10:21 am

  Dít is de Nissan Magnite, een nieuwe compacte cross-over van Nissan! De nieuwe SUV is maar liefst 21 centimeter korter dan de Nissan Juke.

 • ACEA: Europees productieverlies al op 4 miljoen auto's
  by AutoWeek.nl on October 21, 2020 at 10:11 am

  De Europese auto-industrie loopt dit jaar in de eerste drie kwartalen opgeteld 4.024.036 geproduceerde auto's mis, blijkt uit cijfers van het Europese ACEA. Het productieverlies komt met name door de sluiting van fabrieken gedurende maart, april en mei. Daarnaast is de productie ook nog niet terug op het niveau van voor de crisis, hoewel de markt inmiddels weer aantrekt.