Auto

Voor de meest uiteenlopende berichten qua auto nieuws ben je bij ons direct aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk het laatste auto nieuws dagelijks en zorgen voor een totaal up to date overzicht met nieuws berichten. In ons nieuws overzicht vind je bijvoorbeeld altijd nieuws over de nieuwste modellen van grote bekende merken. Denk daarbij aan auto nieuws omtrent merken als Audi, BMW, Mercedes en ook Tesla. Verder is er altijd nieuws omtrent auto testen en kun je ook meer nieuws over fabrikanten en dergelijke vinden. Als er belangrijk auto nieuws is omtrent veranderingen in het productieproces of misschien wel ontslagen? Dan zullen we dat hier allemaal voor jou weergegeven. Klik daarom gerust op één van de nieuws berichten en ontdek alle nieuwtjes direct binnen onze items.

Nieuws over auto’s waar je maar bent

Tegenwoordig kun je waar en wanneer je maar wilt toegang krijgen tot ons auto nieuws overzicht. Onze website is immers mobiel net zo eenvoudig te gebruiken als online. Wil jij dus meer auto weetjes of nieuwsberichten kunnen lezen met een mobiele telefoon of een tablet? Schroom dan ook zeker niet om onze website te bezoeken. De meest nieuwe berichten, interessante weetjes en populaire items zijn immers ook op jouw tablet en smartphone eenvoudig te bereiken. Op deze manier blijf je zolang je verbonden bent met internet altijd uitgebreid op de hoogte.

 • Wat is het geheim van Aiways?
  by AutoWeek.nl on April 17, 2021 at 3:11 pm

  Eén van de nieuwe Chinese merken is Aiways, tot voor enkele jaren zelfs in eigen land volslagen onbekend. Dat roept de vraag op wat Aiways zich in het hoofd heeft gehaald.

 • De elektrische toekomstplannen van de autofabrikanten
  by AutoWeek.nl on April 17, 2021 at 1:05 pm

  De brandstofmotor wordt steeds meer geweerd. Diverse autofabrikanten hangen zelfs al een concreet jaartal aan de overstap naar puur elektrisch aanbod.

 • Dít is de elektrische Volkswagen ID.6!
  by AutoWeek.nl on April 17, 2021 at 12:30 pm

  De Shanghai Motor Show is het podium waarop Volkswagen de ID-familie uitbreidt. Volkswagen laat in China de ID6 X en de ID 6 Crozz zien. De twee elektrische SUV's zijn technisch gelijk aan elkaar, maar hebben een van elkaar afwijkende voor- en achterkant. Opvallend: vooralsnog heeft Volkswagen geen plannen de ID6 ook naar Europa te halen.

 • Dacia Spring - Back to Basics
  by AutoWeek.nl on April 17, 2021 at 8:00 am

  Een nieuwe EV kopen voor onder de €20.000? Dat kon je tot voor kort wel vergeten. De Renault Twingo Electric kwam aardig in de buurt, maar de Dacia Spring is de eerste EV van de gevestigde merken die onder die grens duikt. Moet je voor dat geld heel veel concessies doen op het gebied van uitrusting, of valt het allemaal wel mee? Tijd om de configurator van Dacia er eens bij te pakken.

 • Skoda Kodiaq - Achteruitkijkspiegel
  by AutoWeek.nl on April 17, 2021 at 6:00 am

  Vanuit een Skoda Kodiaq neemt Nic de Boer samen met Michiel Willebrands de week met je door. Ze hebben het over de Citroën C5 X, de toekomst van het autorijden en de Kia EV6. Fijn weekend!

 • Bevestigd: Elektrische Ferrari in 2025
  by AutoWeek.nl on April 16, 2021 at 2:34 pm

  Ferrari blikt terug op een 2020 waarin de coronapandemie duidelijk gevolgen had, maar blijft positief.

 • Test: Mazda CX-30 vs. Mini Countryman
  by AutoWeek.nl on April 16, 2021 at 2:00 pm

  'Middelmaatje' Mazda CX-30 groeide in twee jaar uit tot de populairste nieuwe Mazda van Nederland. Onlangs werd een reeks kleine vernieuwingen doorgevoerd aan auto én motor. Is de auto daarmee hoogwaardig genoeg voor een succesvolle aanval op de Mini Countryman?

 • Volkswagen ID4 GTX bevestigd
  by AutoWeek.nl on April 16, 2021 at 12:54 pm

  Volkswagen bevestigt het vermoeden dat het voor elektrische ID-modellen het sportlabel 'GTX' introduceert. De eerste auto onder dit label is de Volkswagen ID4 GTX en verschijnt op 28 april.

 • Seat Arona - Facelift Friday
  by AutoWeek.nl on April 16, 2021 at 12:30 pm

  Seat lanceerde deze week een gefacelifte versie van zowel de Ibiza als de Arona. Bij de Seat Ibiza vindt het nieuws vooral binnen plaats, maar de Arona krijgt buiten een nieuw dashboard ook een (iets) ander front.

 • Mercedes EQB-teaser laat zien wat we al weten
  by AutoWeek.nl on April 16, 2021 at 12:18 pm

  Ietwat ten overvloede stuurt Mercedes nog een teaser van de Mercedes-Benz EQB de wereld in. Het elektrische broertje van de GLB wordt zondagmiddag definitief onthuld.