Auto

Voor de meest uiteenlopende berichten qua auto nieuws ben je bij ons direct aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk het laatste auto nieuws dagelijks en zorgen voor een totaal up to date overzicht met nieuws berichten. In ons nieuws overzicht vind je bijvoorbeeld altijd nieuws over de nieuwste modellen van grote bekende merken. Denk daarbij aan auto nieuws omtrent merken als Audi, BMW, Mercedes en ook Tesla. Verder is er altijd nieuws omtrent auto testen en kun je ook meer nieuws over fabrikanten en dergelijke vinden. Als er belangrijk auto nieuws is omtrent veranderingen in het productieproces of misschien wel ontslagen? Dan zullen we dat hier allemaal voor jou weergegeven. Klik daarom gerust op één van de nieuws berichten en ontdek alle nieuwtjes direct binnen onze items.

Nieuws over auto’s waar je maar bent

Tegenwoordig kun je waar en wanneer je maar wilt toegang krijgen tot ons auto nieuws overzicht. Onze website is immers mobiel net zo eenvoudig te gebruiken als online. Wil jij dus meer auto weetjes of nieuwsberichten kunnen lezen met een mobiele telefoon of een tablet? Schroom dan ook zeker niet om onze website te bezoeken. De meest nieuwe berichten, interessante weetjes en populaire items zijn immers ook op jouw tablet en smartphone eenvoudig te bereiken. Op deze manier blijf je zolang je verbonden bent met internet altijd uitgebreid op de hoogte.

 • Waterstofbusje Citroen ë-Jumpy Hydrogen - Eerste rijtest
  by AutoWeek.nl on July 3, 2022 at 12:09 pm

  Nieuwe personenauto’s zijn vanaf 2035 elektrisch in de EU, maar voor bedrijfswagens wordt de grens wellicht al bij 2027 getrokken. Omdat batterij-elektrische busjes niet voor ieder doel geschikt zijn, ziet Stellantis een toekomst voor waterstof. Dat begint met het trio Citroën Jumpy, Opel Vivaro en Peugeot Expert.

 • Renault Kadjar - Occasion aankoopadvies
  by AutoWeek.nl on July 3, 2022 at 10:00 am

  De Renault Kadjar is korte tijd een heel populaire auto geweest. Nu zijn opvolger Austral er is, is deKadjar veroordeeld tot een plek in de

 • Waarom de Alfasud zulke klunzige achterklepscharnieren had
  by AutoWeek.nl on July 3, 2022 at 9:43 am

  Bij zijn introductie vindt iedereen de Alfasud een schitterende auto. Maar waarom zulke klunzig zichtbare achterklepscharnieren?

 • Peugeot 408 designreview: 'Trouw aan merk-dna met eigen twist aan trendy vorm'
  by AutoWeek.nl on July 3, 2022 at 7:00 am

  Ontwerper Niels van Roij behandelt nieuwe modellen in een designreview. In de eerste aflevering is dat de Peugeot 408.

 • Kwalificatie Britse Grand Prix: Sainz zorgt voor verrassing
  by AutoWeek.nl on July 2, 2022 at 3:10 pm

  Na een spannende, regenachtige kwalificatie voor de Britse Grand Prix behaalt Carlos Sainz een verrassende pole position.

 • Het succesverhaal van modulaire platformen
  by AutoWeek.nl on July 2, 2022 at 2:12 pm

  Waar het modulair platform nu gemeengoed is in de auto-industrie, was dat kort geleden nog niet het geval.

 • Wat is beter voor lange trips: waterstof of EV?
  by AutoWeek.nl on July 2, 2022 at 1:46 pm

  De auto-industrie lijkt er wel uit: de batterij-elektrische auto, oftewel de BEV, heeft de toekomst. Toch zijn er nog een paar autofabrikanten die ook inzetten op waterstof. Een aldus aangedreven Toyota Mirai mag aan ons én aan Audi laten zien of waterstof inderdaad de beloofde voordelen heeft, in een race naar Audi-thuisbasis Ingolstadt.

 • Formule E-techniek in conceptcar: zo rijdt de DS E-Tense Performance
  by AutoWeek.nl on July 2, 2022 at 9:57 am

  Deze elektroauto schiet sneller van zijn plek dan een Formule 1-auto: we maken nader kennis met de extreme DS E-Tense Performance.

 • Mercedes-AMG SL – Back to Basics
  by AutoWeek.nl on July 2, 2022 at 8:00 am

  De nieuwe SL is formeel geen Mercedes-Benz meer, maar een Mercedes-AMG. Dat was ook direct terug te zien in de prijslijst. De nieuwe SL kost immers minimaal een ton in euro’s meer dan zijn voorganger. Door het halveren van de 4.0 V8 naar een 2.0 viercilinder, maakte de vanafprijs van de SL gelukkig nog een aardige duikvlucht. Daardoor biedt de instap-SL ook meteen meer waar voor zijn geld.

 • Achteruitkijkspiegel – 'Week van de lelijke auto'
  by AutoWeek.nl on July 2, 2022 at 6:00 am

  Hebben elektrische auto’s te veel vermogen? Nic de Boer en Cornelis Kit verschillen daarover van mening. Vanuit een Ford Fiesta met 125 pk blikken ze terug op het nieuws van afgelopen week en hebben ze het over de Citroën C4 X, de MG 4 en de Hyundai Ioniq 6 en dan met name over het design van dit trio. Verder aandacht voor het rekeningrijden en verplicht elektrisch leasen na 2025. Ondertussen spotten ze een leuke rij zaterdagse klassiekers.