Auto

Voor de meest uiteenlopende berichten qua auto nieuws ben je bij ons direct aan het juiste adres. Wij verzamelen namelijk het laatste auto nieuws dagelijks en zorgen voor een totaal up to date overzicht met nieuws berichten. In ons nieuws overzicht vind je bijvoorbeeld altijd nieuws over de nieuwste modellen van grote bekende merken. Denk daarbij aan auto nieuws omtrent merken als Audi, BMW, Mercedes en ook Tesla. Verder is er altijd nieuws omtrent auto testen en kun je ook meer nieuws over fabrikanten en dergelijke vinden. Als er belangrijk auto nieuws is omtrent veranderingen in het productieproces of misschien wel ontslagen? Dan zullen we dat hier allemaal voor jou weergegeven. Klik daarom gerust op één van de nieuws berichten en ontdek alle nieuwtjes direct binnen onze items.

Nieuws over auto’s waar je maar bent

Tegenwoordig kun je waar en wanneer je maar wilt toegang krijgen tot ons auto nieuws overzicht. Onze website is immers mobiel net zo eenvoudig te gebruiken als online. Wil jij dus meer auto weetjes of nieuwsberichten kunnen lezen met een mobiele telefoon of een tablet? Schroom dan ook zeker niet om onze website te bezoeken. De meest nieuwe berichten, interessante weetjes en populaire items zijn immers ook op jouw tablet en smartphone eenvoudig te bereiken. Op deze manier blijf je zolang je verbonden bent met internet altijd uitgebreid op de hoogte.

 • Stokoude Toyota Land Cruiser als feestbeest
  by AutoWeek.nl on August 2, 2021 at 8:08 am

  Een van de oudste modellen die Toyota in z'n internationale portfolio heeft, is de Land Cruiser van J70-generatie. De al in 1984 op de markt gebrachte en met geen nucleaire bom te ontmantelen offroader mag z'n verjaardagspak uit de kast trekken. Toyota presenteert namelijk een feestelijke editie van z'n alleskunner, een heuse 70th Anniversary Edition om de zeventigste verjaardag van de Land Cruiser-familie mee te vieren.

 • 'Rivian overweegt bouw van Britse fabriek'
  by AutoWeek.nl on August 2, 2021 at 7:23 am

  Rivian bekijkt de bouw van een nieuwe fabriek in het Verenigd Koninkrijk. Een Nederlandse fabriek is ook nog niet uitgesloten.

 • Barrelbrigade 2021 - Peugeot Partner - Zo goed als nieuw
  by AutoWeek.nl on August 1, 2021 at 2:00 pm

  Ga er maar eens aan staan: een liefhebber zoeken voor de Peugeot Partner. Voor bijna alle Peugeots is er wel een vereniging, maar in de hoek van de bestelauto's is het akelig rustig. Gelukkig is daar Wim Dorsman, die weliswaar geen Partner heeft, maar een Citroën Berlingo. Hij heeft een heel dikke bus met een uitbouw aan de achterkant die hem wat langer maakt, met automatische transmissie en een heleboel opties. Het is de vierde Berlingo al van Wim en dat is geen toeval.

 • Waarom Alpina terugkeert op Nederlandse markt - Achtergrond
  by AutoWeek.nl on August 1, 2021 at 10:14 am

  Met een jaarproductie van 1.500 tot 2.000 exemplaren is Alpina een kleine fabrikant. Na jaren afwezigheid heeft het merk weer een Nederlandse vertegenwoordiger.

 • Het bestaansrecht van de 'Kei-car' - De Vluchtstrook
  by AutoWeek.nl on August 1, 2021 at 8:00 am

  De kei-car: in Europa kennen we ze niet of nauwelijks, maar in Japan zijn de kleine autootjes mateloos populair. Waarom is dat zo? In deze editie van De Vluchtstrook nemen we een duik in het ontstaan van de Japanse regelgeving rondom de kei-cars.

 • Test: Seat Ibiza
  by AutoWeek.nl on August 1, 2021 at 6:00 am

  De huidige generatie Ibiza bevalt ons een stuk beter dan zijn voorganger. Seat onderkent duidelijk dat er weinig mis was met de auto, want bij de facelift zijn het vooral de optische zaken die zijn aangepakt. We hadden geen eigen cameraman mee, maar wilden jullie een korte indruk van de geüpdatete Spanjaard niet onthouden.

 • Barrelbrigade 2021 - Chrysler PT Cruiser - Zo goed als nieuw
  by AutoWeek.nl on July 31, 2021 at 2:00 pm

  Op elk potje past een deksel en volgens diezelfde filosofie is er voor elke auto een liefhebber te vinden. Dat de Chrysler PT Cruiser een horde cultfans heeft, is gezien zijn markante vormgeving wellicht geen verrassing. Er zijn alleen al in Nederland diverse liefhebbersgroepen en -clubs, maar geen van de PT-fans is zo verknocht aan de markante Chrysler als Jacqueline en Kees Sperling, die een ochtend door het barrel van Lars mogen kruipen.

 • Het bijzondere verhaal van de Alfa Romeo Arna - Achtergrond
  by AutoWeek.nl on July 31, 2021 at 12:56 pm

  Het noodlijdende Alfa Romeo vindt eind jaren zeventig een samenwerkingspartner in Nissan, dat naarstig op zoek is naar vaste wal in Europa. De alliantie leidt tot de Arna, kort gezegd een Nissan-koets met Alfa-techniek.  

 • Land Rover Defender V8 - Eerste rijtest
  by AutoWeek.nl on July 31, 2021 at 10:03 am

  Wie dacht dat Land Rover de kans zou laten liggen om nog eens een dikke V8 in de Defender te lepelen, die kent de octaangekke Britten nog niet. Maar levert het ook een auto op die dubbel zo goed is als zijn stalgenoten die doorgaans 'maar' de helft kosten?

 • Citroën C4 SpaceTourer - Back to Basics
  by AutoWeek.nl on July 31, 2021 at 8:00 am

  De MPV verdween de afgelopen jaren uit de showrooms. Citroën draagt bij aan het voortbestaan van het ruimtewonder met de C4 Spacetourer.